Print this page

Juniori dosiahli dve dôležité výhry

Basketbalisti IMC Slovakia Považská Bystrica kategórie Juniori odohrali počas víkendu dva domáce duely v rámci nadstavbovej časti celoslovenskej ligy.

V sobotu sa zverenci trénera Romana stretli s tímom KB Slávia TU Košice, ktorý bol pred týmto duelom na druhom mieste v lige. V prvej štvrtine sa hral rýchly útočný basketbal. Hlavne vďaka presnej streľbe bol stav stretnutia po prvej štvrtine 29:32. V druhej zlepšili Považskobystričania obranu a získali mierny náskok. O svojom víťazstve rozhodli domáci v tretej štvrtine, v ktorej od začiatku dominovali. Výborne bránili a dodržali všetky pokyny, čo viedlo k vybudovaniu si náskoku 87:64. V záverečnej časti Považskobystričania stratili koncentráciu a súper znížil, no víťazstvo si domáci ustrážili.

 

O deň neskôr nastúpili Považskobystričania proti poslednej Spišskej Novej Vsi. V prvých dvoch štvrtinách sa súperi skôr oťukávali. Rozhodujúca bola opäť tretia štvrtine, kde si domáci vypracovali takmer tridsať-bodový náskok a zápas rozhodli. V závere zápasu sa dostali na plochu aj hráči z lavičky, ktorý si z chuti zastrieľali a prispeli tak k víťazstvu Považskej Bystrice v pomere 96:57.

 

Čítané 372 krát
Zahlasujte
(0 hlasov)
Kategória Šport

Viac od autora Alexander Kišš